Online önsegítő csoport

Erőgyűjtő csoport – online önsegítő csoport nárcisztikus bántalmazottaknak

Az újrakezdéshez erő szükséges. Akik kerültek már kapcsolatba nárcisztikus személyiségzavarral élő, vagy csak bántalmazó emberrel, azoknak nem kell elmagyarázni, hogy el lehet veszni és mennyi testi – lelki sebet lehet szerezni egy ilyen “ Sosemvolt királyságban”. Sokan nem értik azokat, akiknek évekbe telik, hogy eljussanak a döntésig, kiszállnak egy bántalmazó kapcsolatból. Hogy mennyi energiát emészt fel kikeveredni és kint is maradni egy ilyen kapcsolatból leginkább azok tudják, akik épp járják, vagy már megjárták ezt az utat.

“Ha bánt miért nem hagyod el, miért nem lépsz ki?” – kérdezik az áldozatot értetlenkedve, aki ettől még inkább szégyelli magát, és még magányosabbá válik. Aki élt már át hasonlót tudja, hogy milyen nehéz eljutni a kilépésig és azt is, hogy ezzel még messze nem ér véget a munka. A kilépés bármelyik szakaszában is jársz, a csoport segíthet megérteni mi is történik veled, visszatalálni a realitásba, elindulni kifelé és lassan visszaszerezni a lerombolt önbizalmad.

Ha úgy érzed biztonsággal megtudod oldani, hogy otthonról csatlakozz hozzánk, várlak szeretettel két hetente keddenként 17.30-tól az online csoportban.

A részvétel ingyenes.

Részvételi szándékotokat kérlek e-mailben mindenképp jelezzétek az alábbi email címen:  gergely.anita@gmail.com

A csoportot segíti: Gergely Anita, mentálhigiénés szakember.

*A nárcisztikus személyiségzavarról és a vele való kapcsolódás embert próbáló terheiről, veszélyeiről bővebben itt olvashatsz: http://barcskriszta.hu/a-narcisztikus-szemelyisegzavar/